Maaltijdsalade met avocado en feta
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram bonte salade
- 4 uien, in parten
- 4 teentjes knoflook, gehalveerd
- 2 theelepels verse tijmblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel lichte basterdsuiker
- 3 eetlepelsl (balsamico)azijn
- peper
- zout
- 1 avocado, in dunne partjes
- 2 eetlepels vers geperst citroensap
- 200 gram feta, grof verkruimeld
BEREIDINGSWIJZE
Fruit de uien met de knoflook en de tijm ongeveer 5 minuten in de hete olie. Voeg de suiker en de azijn toe en laat alles met een deksel op de pan 15 minuten zachtjes stoven. Schep de uien regelmatig om. Breng het ui- mengsel op smaak met peper en zout. Schep de avocado met het citroensap door elkaar. Verdeel de bonte salade, het uimengsel, de avocadoparten en de feta over 4 borden. Lekker met stokbrood.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »