Meppeler klokkies
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 100 gram vet spek
- 500 gram varkenslever in dunne plakjes
- zout
- versgemalen peper
- 0,5 deciliter karnemelk.
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de spek in dobbelsteentjes en bak ze in de koekenpan op een laag vuur langzaam uit. Haal de stukjes spek eruit en bak de plakjes lever in het hete spekvet op een hoog vuur snel aan beide kanten bruin en knapperig. Neem de plakjes gebakken lever uit de koekenpan en leg ze op een voorverwarmd bord. Breng de lever op smaak met zout en versgemalen peper. Blus het spekvet af met de karnemelk en giet het over de lever.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »