GratisRecept

Partyijsje met koekjes en chocolade

Herkomst
Nederland
Categorie
Desserts
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 3 bokkepootjes (koekjes)
  • 1/2 bak Hertog roomijs, noten duo a 875 mililiter
  • 3 eetlepels amandelschaafsel
  • 100 mililiter slagroom
  • 4 eetlepels chocolade dessertsaus

BEREIDINGSWIJZE

Breek de bokkepootjes in stukjes. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan mooi lichtbruin en laat ze afkoelen. Laat het ijs in de koelkast iets zachter worden, maar laat het niet helemaal smelten. Klop de slagroom stijf. Verdeel de helft van het roomijs over 4 glazen. Verdeel de helft van de koekjes en de slagroom erover. Herhaal deze lagen. Schenk er chocoladesaus over en garneer met het amandelschaafsel. Serveer met een lange lepel.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »