Abrikozen appeltaartje met slagroomijs
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries), ontdooid
- 2 appels, geschild
- 4 eetlepels abrikozenjam
- 4 bolletjes slagroomijs, beker a 425 gram
- kaneelpoeder
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de klokhuizen uit de appels en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Bestrijk het bladerdeeg met de helft van de jam. Verdeel de appelpartjes erover en verdeel de rest van de jam erover. Bestrijk de randen van het deeg ook met de jam. Bak de taartjes in een voorverwarmde oven (225 graden C) in ongeveer 20 minuten mooi
lichtbruin. Laat ze iets afkoelen. Verdeel ze over 4 bordjes en schep er een bolletje ijs op. Bestuif met een beetje kaneelpoeder. Serveer direct
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »