Pink Lady
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 6
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 270 mililiter gin
- 9 mililiter Cointreau
- 30 mililiter roze Grenadinesiroop
- 90 gram poedersuiker
- 2 eiwitten
- 6 ijsklontjes
- 100 mililiter verse limoensap
- 6 kersen
- 6 glazen
BEREIDINGSWIJZE
Smeer de rand van 6 champagneglazen in met de siroop en doop ze in de poedersuiker. Doe het eiwit in een shaker met het ijs, doe er dan gin, Cointreau, limoensap en de resterende siroop bij. Schud hard en lang, zodat het eiwit goed verdeeld wordt. Schenk het in de glazen en serveer met kers als garnering.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »