Pompoensoep
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram pompoenvruchtvlees
- 1 liter kippenbouillon
- 1/2 eetlepel bruine suiker
- nootmuskaat
- 1/2 deciliter room
BEREIDINGSWIJZE
Snijd het pompoenvruchtvlees in blokjes en breng ze met de bouillon aan de kook. Kook de pompoen gaar en pureer de soep. Breng hem op smaak met suiker, nootmuskaat en roer er de room door.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »