Ragoutpannekoek
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak pannenkoekenbeslag
- 100 gram overgebleven (kippen)vlees of rundergehakt
- vlees- of gehaktkruiden
- boter
- 2 kleine uien, fijngesnipperd
- 50 gram champignons, fijngesneden
- 2 eetlepels bloem
- 1 kop bouillon (heet)
- ketjap
- cayennepeper
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Maak het pannekoekenbeslag volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bak het gekruide vlees of gehakt in ruim boter, voeg daarna de uien en champignons toe. Bak nog even door. Bestrooi het mengsel in de pan even luchtig met de bloem. Meng die er voorzichtig door zodat u geen klonten krijgt en laat het geheel in een paar minuten zachtjes gaar worden. Neem de hete bouillon en roer dit door het mengsel. Er ontstaat een gebonden saus. Maak deze op smaak met de ketjap en peper. Houd dit warm. Bak een grote pannenkoek, leg die op een bord en bedek hem voor de helft met deze ragout. U kunt hem nu oprollen of dubbelklappen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »