Boerenomelet in de oven
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram champignons
- 2 eieren
- 150 blokjes kaas
- tijm
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de uien, snijd (of pers) de teentjes knoflook. Snijd daarna champignons en roerbak dit alles in de wok. Doe dit mengsel in een ovenschaal. Klop de eieren los en voeg dit samen met de kaas en de kruiden bij het ovenmengsel. Bak de boerenomelet af in ongeveer 30 min. op 200 graden C.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »