Naturel pannenkoek
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- ½ liter halfvolle melk
- 20 gram margarine
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Doe de bloem met wat zout in een grote kom, breek de eieren erboven en schenk ¾ van de melk erop. Begin nu met de garde vanuit het midden naar buiten te roeren en blijf roeren tot je een mooi beslag zonder klontjes hebt. Verdun het beslag met de rest van de melk.
Doe een beetje margarine in een koekenpan met een anti-aanbaklaag en zet de pan op het vuur. Schep als de margarine lichtbruin is, een paar lepels beslag in de pan. Laat het beslag gelijkmatig uitlopen over de bodem van de pan. Zet het vuur lager en keer de pannenkoek om als de bovenkant droog en de onderkant bruin is. Bak de andere kant snel op hoog vuur bruin.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »