Tomaten met kaasschuim
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 18-20 kleine tomaten (geen kerstomaten)
- zout
- peper
- 2 eieren
- 1 eetlepel paneermeel
- 75 gram (oude) geraspte kaas
BEREIDINGSWIJZE
Van de gewassen tomaten een kapje afsnijden, de tomaten uithollen met een theelepel en aan de binnenkant bestrooien met zout en peper.
De eieren scheiden en de eiwitten stijfkloppen.
Dooiers, paneermeel en geraspte kaas er door roeren. Hiermee de tomaten vullen. De kapjes en het binnenste van de tomaten pureren of in kleine stukjes snijden en in een ondiepe ovenschotel doen. De tomaten erop leggen en in een voorverwarmde oven (200 graden C) ca. 15 minuten bakken.
De tomaten serveren op een bedje van slablaadjes, samen met brood en boter..
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »