Rode poon met Boursin Cuisine uit de oven
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 12 kleine poontjes
- 1 pakje boursin cuisine
- 1 pakje room
- 1 blikje ananas
- 1 zakje geraspte kaas
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak de poontjes panklaar zonder vel. Leg ze daarna in een ovenvaste schaal. Vermeng de Boursin cuisine en de room met elkaar en schenk dit mengsel over de poontjes. Dek ze af met de ananasschijven en strooi er geraspte kaas over.
Zet de ovenschaal 20 minuten in de oven tot de kaas bruin kleurt.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »