Stoofvis met Boursin Cuisine
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Visgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pakje Boursin Cuisine
- 500 tot 750 gram gefileerde vis
- 200 gram hollandse garnalen
- 1 pakje room culinair
- lente-uitje, gesnipperd
- bieslook, fijngesneden
BEREIDINGSWIJZE
Verhit wat olijfolie in een hapjespan. Bak de visfilet om en om. Voeg de room toe en breng het even aan de kook. Voeg daarna de Boursin Cuisine toe. Laat het geheel 10 minuten stoven. Voeg daarna de hollandse garnalen toe. Deze kunt u nog even meestoven. Voeg daarna nog een fijngesnipperd lente-uitje en wat bieslook toe.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »