Roerbakmie met verse groenten
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak (Honig) roerbakmie a 300 gram
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 winterwortel, in dunne reepjes
- 1 prei, in dunne ringen
- 100 gram shii-take, in plakjes
- 100 gram schouderham, in dunne reepjes
- 2 thelepel sambal oelek (Conimex)
- 2 eetlepels ketjap manis (Conimex)
- 100 gram taugé
- 2 eetlepels koriander, fijngeknipt
BEREIDINGSWIJZE
Bereid de roerbakmie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de ui met de wortel al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de prei, de shii-take en de ham toe en bak alles al omscheppend 5 minuten mee. Schep de mie, de sambal, de ketjap en de taugé erdoor en bak alles al omscheppend totdat het gerecht door en door warm is. Strooi de koriander erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »