Roggebrood met haringtartaar
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 10
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 zoute haringen, schoongemaakt
- 1 wortel
- 1 bosuitje
- 4 sneetjes roggebrood
- 3 blaadjes ijsbergsla, grof gesneden
- 1 eetlepel boter of margarine
BEREIDINGSWIJZE
Hak de haringen fijn. Snijd de wortel in hele kleine stukjes en schep deze door de fijngehakte haring. Maak het bosuitje schoon en snijd het in dunne ringen. Snijd elk roggebroodsneetje in drieen. Bestrijk elk stukje roggebrood dun met boter. Leg sla op elk stukje roggebrood. Maak kleine bolletjes met een (ijs)lepel van de haringtartaar en leg een bolletje op elk stukje roggebrood. Strijk het glad met een theelepel. Garneer het met de ringetjes bosui.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »