GratisRecept

Krab met komkommer op roggebrood

Herkomst
Nederland
Categorie
Hapjes
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1/2 komkommer
  • 125 gram krabsticks of surimi, in stukjes gesneden
  • 1 lente/bosuitje, fijngehakt
  • 2 eetlepels pittige tomatenketchup
  • 1 mespuntje gemberpoeder
  • 1/2 eetlepel ketjap manis
  • 1/2 pakje roggerondjes
  • of 1/2 pakje donker roggebrood
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Was de halve komkommer, halveer deze in de lengte, verwijder de zaadjes en rasp hem grof. Breng het op smaak met een beetje zout. Meng de tomatenketchup met gemberpoeder en ketjap manis. Schep de komkommer en krab door elkaar en meng het tomatensausje erdoor. Beleg de roggerondjes of de in vierkantjes of in helften gesneden roggesneetjes met het mengsel.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »