Krab met komkommer op roggebrood
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 komkommer
- 125 gram krabsticks of surimi, in stukjes gesneden
- 1 lente/bosuitje, fijngehakt
- 2 eetlepels pittige tomatenketchup
- 1 mespuntje gemberpoeder
- 1/2 eetlepel ketjap manis
- 1/2 pakje roggerondjes
- of 1/2 pakje donker roggebrood
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Was de halve komkommer, halveer deze in de lengte, verwijder de zaadjes en rasp hem grof. Breng het op smaak met een beetje zout. Meng de tomatenketchup met gemberpoeder en ketjap manis. Schep de komkommer en krab door elkaar en meng het tomatensausje erdoor. Beleg de roggerondjes of de in vierkantjes of in helften gesneden roggesneetjes met het mengsel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »