Roomboterstengels met gerookte zalm
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 1 uur en 10 minuten
- Porties
- 8
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pakje roomboterstengels
- 100 gram gerookte zalm
- 1/2 komkommer
- 5 deciliter volle yoghurt
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Was de komkommer en snijd de ongeschilde komkommer in de lengte doormidden. Haal met een theelepel de zaadjes eruit en rasp de komkommer fijn. Doe de komkommerrasp in een zeef en meng er 1 eetlepel zout doorheen. Laat in ongeveer 1 uur het vocht uit de komkommerrasp lekken. Meng de komkommerrasp daarna met de yoghurt, geperste knoflook en peper. Wikkel een reepje zalm om elke stengel en serveer met de komkommercrème
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »