Tartaar van zalmkaviaar
- Herkomst
- Frankrijk
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 1 uur en 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram (zeer verse) zalmfilet (zonder vel)
- zalmeitjes
- 2 sjalotjes, zeer fijn gesneden
- olijfolie
- vers citroensap
- 3 theelepels dille, fijngehakt
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Verwijder eventuele graten uit de zalmfilet. Snijd de filet in grove stukken en mix deze vervolgens tot tartaar in de keukenmachine. (niet té fijn!)
Snipper de sjalotjes zeer fijn en hak de dille. Meng de tartaar, de sjalotjes en de dille in een kom tot een fijne massa. Breng het geheel op smaak met de olijfolie, het vers geperste citroensap en wat peper en zout. Laat het mengsel 1 uur in de koelkast marineren. Leg dit mengsel vervolgens op een plat bord. Garneer dit met de zalmeitjes en wat gehakte dille. Serveer het gerecht met warme minibroodjes en een frisse salade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »