GratisRecept

Tartaar van zalmkaviaar

Herkomst
Frankrijk
Categorie
Hapjes
Bereidingstijd
1 uur en 15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 400 gram (zeer verse) zalmfilet (zonder vel)
  • zalmeitjes
  • 2 sjalotjes, zeer fijn gesneden
  • olijfolie
  • vers citroensap
  • 3 theelepels dille, fijngehakt
  • peper
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Verwijder eventuele graten uit de zalmfilet. Snijd de filet in grove stukken en mix deze vervolgens tot tartaar in de keukenmachine. (niet té fijn!)
Snipper de sjalotjes zeer fijn en hak de dille. Meng de tartaar, de sjalotjes en de dille in een kom tot een fijne massa. Breng het geheel op smaak met de olijfolie, het vers geperste citroensap en wat peper en zout. Laat het mengsel 1 uur in de koelkast marineren. Leg dit mengsel vervolgens op een plat bord. Garneer dit met de zalmeitjes en wat gehakte dille. Serveer het gerecht met warme minibroodjes en een frisse salade.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »