Sandwichrolletjes met tonijn
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 casinobrood in de lengte gesneden.
- 1 blik tonijn
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
- 3 eetlepel mayonaise
- 2 eetlepels slagroom
- 1 ei, hardgekookt en fijngehakt
- versgemalen peper
- zout
- 4 eetlepels zachte boter
- peterselie
- citroenpartjes voor de garnering
BEREIDINGSWIJZE
Giet de tonijn uit het blik in een zeef en verwijder de harde stukjes. Verdeel de tonijn in kleine stukken in een ruime kom. Voeg het hardgekookte ei, de peterselie en de sjalotten toe. Roer de mayonaise met de slagroom glad en schep het bij de tonijn. Meng het geheel goed door elkaar en laat het in de koelkast opstijven. Gebruik 4 van de lange plakken casinobrood en snijd met een scherp broodmes de korstjes er af. Besmeer de plakken dun met roomboter en een dunne laag tonijnspread. Rol het brood op in 4 lange dunne -worsten- en verpak ze apart in aluminiumfolie. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast. Verwijder het folie en snijd ze in mooie dunne plakjes. Leg ze dakpansgewijs op een bordje en garneer met de peterselie en citroen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »