Zalmhapjes met vanillecreme
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 6
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 plakken gerookte zalm (rechthoekig)
- 1 vanillestokje
- 150 gram verse roomkaas
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel forelkaviaar
BEREIDINGSWIJZE
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit. Roer de roomkaas los met de mayonaise en het vanillemerg. Snijd de plakken zalm elk in vieren, zodat 24 plakjes ontstaan. Leg 6 zalmvierkantjes op een serveerschaal, besmeer ze met een derde van de vanillecrème en dek ze af met de volgende 6 plakjes. Maak op dezelfde manier nog twee laagjes en dek af met de laatste 6 plakjes zalm. Druk de zalmpetitfours licht aan en strijk met een mes de zijkanten glad. Garneer met forelkaviaar.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »