Sangria
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 1 uur en 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 sinaasappels
- 1 appel
- 1 citroen
- suiker
- 100 gram verse aardbeien
- 1 stokje kaneel
- 1 fles rode (spaanse) wijn
- 1 deciliter Cognac of Grand Marnier (1 dl)
- spuitwater
BEREIDINGSWIJZE
Was de vruchten goed schoon en snijd er plakken of halve schijfjes van. Neem een grote kan en doe de vruchten erin. Strooi de suiker erover en schenk de wijn, de cognac en wat spuitwater erover. Zet de kan in de koelkast en drink de Sangria tenminste een uur later lekker koel op.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »