Sperciebonencurry
- Herkomst
- Srilanka
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram sperciebonen (schoongemaakt en in stukjes)
- 150 gram uien (fijngesneden)
- 1 groene peper (ontpit en fijngesneden)
- 2 eetlepel maldive fish (gedroogd vismaalsel of garnalenwol)
- 1 kopje kokosmelk (of aangemaakte santen)
- 1/2 tleelepel geelwortelpoeder (kurkuma)
- 1 theelepel cayennepeper
- 1 theelepel komijnpoeder (djinten)
- 2 theelepel korianderpoeder
- 1,5 theelepel zout
- 2 eetlepel olie of boter
BEREIDINGSWIJZE
Meng alle ingredienten behalve de olie en de kokosmelk in een kom en verhit dan in een hapjespan de olie en bak de gemengde ingredienten al roerend gedurende 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk en een kopje water toe en kook dit 20 minuten onder af en toe roeren gaar.
Mocht e.e.a. te droog worden, meng dan wat water toe.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »