
Stamppot groene kool met kaas
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram fijngesneden groene kool
- 1 doosje aardappelpuree (voor stamppot)
- 1 eetlepel boter
- 0,5 deciliter water
- 150 gram rauwe boerenham (in kleine blokjes)
- 1 eetlepel grove mosterd
- 75 gram geraspte oude kaas
BEREIDINGSWIJZE
Smelt de boter in een wok, doe de groene kool erin en roerbak dit 5 minuten. Schenk het water erbij en blijf roerbakken tot het vocht verdampt is. Roer de hamblokjes erdoor en houd dit warm. Bereid de puree zoals aangegeven staat op de verpakking. Roer de mosterd en de kaas door de puree en daarna de groente. Laat alles nog even doorwarmen voor het serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »