
Courgettestamppot
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 courgettes
- 2 uien
- 6 eetlepels (olijf)olie
- 1 kippenbouillontablet
- 200 gram rundergehakt
- 1 zakje aardappelpuree
- 1 bekertje zure room (van 125 mililiter)
BEREIDINGSWIJZE
Pel en versnipper de uien. Was de courgettes en snijd ze in blokjes van ongeveer 1 cm. Verhit in een grote pan 3 eetlepels olie. Laat de ui en de courgetteblokjes met het kippenbouillontablet 8 tot 10 minuten garen. Verhit intussen in een koekenpan de rest van olie en bak het gehakt in ongeveer 8 minuten rul. Bereid ook intussen de puree volgens de gebruiksaanwijzing en voeg het toe aan de ui en courgette. Bestrijk tenslotte de stamppotschotel met zure room en strooi de gehakt erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »