Zomerse stamppot met hotdogs
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 blikjes hotdogs (a 580 gram)
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 gram)
- 2 courgettes (ca. 600 gram)
- 1 ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 5 gedroogde tomaten in olie (potje)
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
De hotdogs verwarmen volgens de gebruiksaanwijzing. De aardappelpuree voor de stamppot maken volgens de gebruiksaanwijzing. Intussen de courgettes wassen, kroontjes verwijderen en in blokjes snijden. De ui pellen en snipperen. In een braadpan olie verhitten en de courgette en ui ca. 5 minuten bakken. De tomaatjes in reepjes snijden. De courgette en tomaat door de puree scheppen. De stamppot op smaak brengen met zout en peper. De stamppot serveren met hotdogs. Lekker met curryketchup.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »