Donder en hete bliksem
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 eetlepels bloemenhoning (pot a 450 gram)
- 2 theelepels Franse mosterd
- 2 pakjes dikke plakken schouderham (a 2 plakken)
- 2 goudrenetten (appels)
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot (extra grof a 2 zakjes)
- 1 pot appelcompote met stukjes appel (360 gram)
- 1/2 zakje verse bieslook (a 25 gram)
- aluminiumfolie
BEREIDINGSWIJZE
De oven voorverwarmen op 200 graden C of gasovenstand 4. De honing mengen met mosterd. De ham op de aluminiumfolie leggen en dik besmeren met het honingmengsel. De hampakketjes dichtvouwen. De pakketjes ca. 10 min. in de hete oven leggen. De appels schillen, de klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. De aardappelpuree bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. De stukjes appel en appelcompote door de hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. De bieslook fijnknippen. De hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. De bieslook over de stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »