Paksoistamppot met kibbeling
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 struikjes paksoi
- 1 pakje aardappelpuree voor stamppot (224 gram 2 zakjes)
- 2 bakjes kibbeling (ca. 245 gram)
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 1 teentje knoflook
- zout
- (versgemalen) peper
BEREIDINGSWIJZE
De paksoi wassen, in fijne reepjes snijden en laten uitlekken. De aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. In een koekenpan de kibbeling volgens de gebruiksaanwijzing verwarmen. De paksoi en de olie door de aardappelpuree roeren. De knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. De stamppot op vier borden scheppen en serveren met stukjes kibbeling.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »