Bietenstamppot met visschnitzel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 uien
- 1 goudrenet
- 1 schaaltje gekookte rode bietjes (500 gram)
- 4 eetlepels boter
- 1 pak zeeschnitzels (diepvries, 400 gram)
- 2 eetlepels kruidenazijn (fles, a 500 mililiter)
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak (2 zakjes a 112 gram)
- 1 eetlepel Franse mosterd
BEREIDINGSWIJZE
De uien pellen en snipperen. De appel schillen en in blokjes snijden. De bieten pellen en in blokjes snijden. In een braadpan 2 eetlepels boter verhitten en de uien ca. 4 minuten fruiten. In een koekenpan de rest van de boter verhitten en de zeeschnitzels bakken volgens de gebruiksaanwijzing. De bieten, appel en azijn bij de ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. De puree bereiden volgens de gebruiksaanwijzing en mengen met het bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. De stamppot serveren met de schnitzels.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »