Boerenkoolschotel met mosterd
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilo kruimige aardappels
- 2 zakken gesneden boerenkool (a 300 gram)
- 200 gram verse roomkaas
- 4 eetlepels Dijon mosterd (pot a 215 gram)
- 2 schaaltjes vegetarische braadworsten (a 140 gram)
BEREIDINGSWIJZE
De aardappels schillen, in plakken snijden en in 15 min. gaarkoken. De boerenkool in weinig water 10 min. koken. De helft van de roomkaas door de boerenkool scheppen en laten smelten. Met zout en peper op smaak brengen. De oven op 225 graden C voorverwarmen. In een steelpan de rest van de roomkaas smelten. De mosterd door de kaas roeren. De boerenkool in een ovenschaal scheppen. De worst in plakjes snijden en op de boerenkool leggen. De aardappels erover verdelen. De mosterdsaus erover schenken. De schotel in de oven 10 min. gratineren. Lekker met gegrilde halve tomaten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »