Terrine van kippenlevermousse
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram kippenlever
- 30 gram gesmolten reuzel (bewaar de kaantjes)
- tijm
- peper
- bolletje knoflook
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Hak de levertjes met behulp van een staafmixer fijn. Meng hierdoor de reuzel, de tijm en de kaantjes van de reuzel door. Maak op smaak met zout en peper. Smelt wat extra reuzel in een pan en pof daarin de knoflook. Doe de mousse in een patévorm, verwijder de knoflook uit de gesmolten reuzel en dek daarmee de mousse af. Laat de mousse op 150 graden C in de oven gaar worden.
Serveer het met brood.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »