Valentijnshartjes van fondant
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Valentijnsgerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram poedersuiker
- ½ deciliter slagroom
- paar druppels citroenaroma
- 1 eetlepel kersensiroop
- hartvormige deeguitstekertjes
- boter
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm alle ingrediënten “au bain-marie”. Zorg ervoor dat het mengsel net niet kookt. Laat wat vocht verdampen (wanneer een druppel stolt op een bordje is het goed). Beboter de hartjes en zet ze op een stuk vetvrij papier of aluminiumfolie. Schenk de fondant in de hartjes. Zet na een tijdje de hartjes op de zijkant, zodat ook de onderkant kan drogen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »