Chocolade Valentijnshartjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Valentijnsgerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram pure chocolade
- 60 gram gesmolten boter of margarine
- 200 gram marsepein
BEREIDINGSWIJZE
Maak van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20 x 20 cm op de bakplaat. Rol de marsepein uit tot een vierkant van dezelfde grootte en leg dit op het bakpapier. De helft van de pure chocolade en de helft van de boter smelten. Roer dit door elkaar, laat het wat afkoelen en bestrijk de marsepein ermee. Laat het chocoladeglazuur drogen.
Neem de chocolade-marsepein van het bakpapier en steek er met een hartvormig uitstekertje hartjes uit. Smelt de resterende chocolade en boter. Leg de hartjes met de marsepein naar boven op het bakpapier en bestrijk ze met het chocolademengsel. Laat het glazuur bij kamertemperatuur drogen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »