Chocoladefondue
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Valentijnsgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 200 gram pure chocolade
- 1 appel
- 4 schijfjes ananas
- 1 bakje aardbeien
- 2 bananen
- 6 plakjes cake
- 3 eetlepels slagroom
- 2 eetlepels cognac
BEREIDINGSWIJZE
Schil de appel en snijd hem in kleine partjes. Snijd de schijven ananas in stukjes. Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Was de aardbeien en dep ze droog. Snijd de plakjes cake in blokjes. Breek de chocolade boven een sauspannetje en voeg de slagroom toe. Laat de chocolade au-bain-marie al roerende smelten tot een gladde saus. Doe op het laatst de 2 eetlepels cognac erbij. Zet het pannetje met chocoladesaus op een warmhoud plaatje op tafel. Steek het fruit en de blokjes cake aan een fonduevork en doop ze in de warme chocoladesaus.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »