Varkenskarbonades met gemengde boontjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 varkenskarbonades
- 200 gram sperziebonen
- 200 gram snijbonen
- 50 gram blanke hazelnoten
- zout
- peper
- 200 gram tuinbonen (diepvries)
- vloeibare margarine
- 1 pot Calvé Today Tomaat-Basilicum
BEREIDINGSWIJZE
Maak de sperziebonen schoon. Was de snijbonen en snijd ze in schuine stukken van 3 cm. Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin. Kook de sperziebonen en snijbonen in water met zout in 15 minuten beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten de tuinbonen toe. Wrijf intussen de karbonades in met zout en peper. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak de karbonades in ongeveer 8 minuten gaar en bruin. Giet de groenten af en roer er een kneepje vloeibare margarine en de hazelnoten door. Serveer de karbonades met de boontjes en de tomaat-basilicumsaus. Je kunt ook tuinbonen uit een pot gebruiken. Voeg ze dan pas in de laatste minuut toe.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »