Wokschotel met sperziebonen en champignonsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 400 gram bieflapjes, in reepjes
- 1 knoflookteentje, uitgeperst
- 1 theelepel gemberpoeder
- 2 tot 3 eetlepels sojasaus
- 500 gram sperziebonen, schoongemaakt
- 1 pak (Maggi) champignonsaus
- 3 eetlepels olie
- 2 (rode) uiten, in ringen
BEREIDINGSWIJZE
Meng het vlees met de knoflook, gemberpoeder en sojasaus en laat het geheel 5 minuten staan. Kook de sperziebonen in ruim water met wat zout in 6 tot 8 minuten beetgaar. Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Bak de uien en boontjes 2 minuten mee en roer de saus erdoor. Lekker met rijst
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »