Warme appels met kaneel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gebak
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 goudreinetten
- 4 eetlepels suiker
- 2 eetlepels kaneel
- 1 pakje bladerdeeg
- 4 eetlepels citroensap
BEREIDINGSWIJZE
Schil de appels en verwijder met een appelboortje de klokhuizen. Als je geen appelboortje in de keukenla hebt liggen kun je ook met een aardappelmesje voorzichten het klokhuis rond wegsnijden. Meng in een kommetje de suiker met de kaneel. Leg de appels elk op een plakje bladerdeeg. Vul de holte van het klokhuis met het suiker/kaneelmengsel. Besprenkel elke appel met ongeveer 1 eetlepel citroensap. Vouw het bladerdeeg om de appel. Als het een grote appel is kun je een extra plakje bladerdeeg gebruiken. Bak de appelpakketjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in een goed voorverwarmde oven.
Een heerlijke afsluiting van een maaltijd en ook heel smakelijk met een kopje koffie.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »