Zalmmousse snel en simpel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 pakjes gerookte zalm (100 gram)
- 1 zakje verse bieslook (25 gram)
- 1/2 pakje MonChou zacht en luchtig (a 200 gram)
- (versgemalen) peper
- 4 sneetjes boerenvolkoren sesambrood
BEREIDINGSWIJZE
De helft van de zalm in kleine stukjes snijden. De bieslook fijnknippen, 8 sprietjes apart houden voor de garnering. De MonChou, zalm en bieslook mengen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. De mousse over de rest van de plakjes zalm verdelen en oprollen. De rolletjes zalm over vier bordjes verdelen. Het brood roosteren en diagonaal doorsnijden. De zalmrolletjes garneren met bieslook en serveren met brood.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »