Zoete rode kool met karwijzaad
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 kleine rode kool
- 30 gram boter
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel balsamicoazijn
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
BEREIDINGSWIJZE
Hak 1/2 kleine rode kool fijn. Verhit 30 gram boter, 1 theelepel karwijzaad, 1 theelepel balsamicoazijn en 1 theelepel bruine basterdsuiker in een koekenpan. Voeg de kool toe en bak die al roerend 2 tot 3 minuten tot hij net gaar is. Warm serveren
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »