Haringtartaar
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 verse maatjesharing
- 1 ui, fijngesneden
- 25 gram verse bieslook
- 4 sneetjes casino witbrood
- 2 eetlepels roomboter
- 75 gram ijsbergsla, gesneden
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de haring zeer klein. Meng de haring met de fijngesneden ui. Knip de bieslook fijn en meng dit met de haring. Breng alles op smaak met peper. Besmeer het brood met de boter en snijd het in repen. Leg de broodrepen ongeveer 3 minuten onder de grill tot ze goudbruin en knapperig zijn. Verdeel de gesneden sla over vier borden. Maak met een ijslepel bolletjes van de haringtartaar en verdeel deze bolletjes over de vier borden boven op de sla. Leg de broodrepen ernaast.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »