Andijviestamppot snel en simpel
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot (270 gram)
- 1 zak panklare andijvie (400 gram)
- 1 zakje worteljulienne (150 gram)
- 600 mililiter melk
- 1 eetlepel boter of margarine
- 3 pakjes ham (a 100 gram)
- 2 eetlepels mosterd
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Maak de puree volgens de gebruiksaanwijzing met de melk en de boter. Snijd de ham in reepjes. Schep de andijvie, de wortel, de ham en de mosterd door de puree en verwarm het door en door. Breng het tenslotte op smaak met zout en peper.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »