Beenhammetje met honing en tijm
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 45 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 beenhammetje van ongeveer 450 gram
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel tijm, geknipt
BEREIDINGSWIJZE
Roer de ketjap met de honing en de tijm door elkaar. Dep de ham droog met keukenpapier. Leg het in een ovenschaal en bestrijk het hammetje met het honingmengsel. Zet de schaal in een voorverwarmde oven (180 graden C) en laat de ham in ongeveer 35 minuten door en door warm worden. Bestrijk de ham elke 10 minuten met het honingmengsel. Smaakt heerlijk bij stamppotten.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »