GratisRecept

Bloemkool met kaassaus

Herkomst
Nederland
Categorie
Groentegerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 400 gram bloemkool
  • 30 gram boter
  • 1 eetlepel bloem
  • 3/4 kop melk
  • 1/3 kop geraspte belegen kaas

BEREIDINGSWIJZE

Snijd 400 gram bloemkool in roosjes. Stoom of kook ze in de magnetron net gaar. Verhit 30 gram boter in een steelpannetje. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak dit alles 1 minuut. Voeg geleidelijk aan 3/4 kop melk toe. Blijf roeren tot de saus kookt en indikt. Haal de saus van het vuur en roer er 1/3 kop geraspte belegen kaas door tot deze gesmolten is. Schenk de saus over de bloemkool. Warm serveren

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »