Broodpizza met mozzarella
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 voorgebakken focaccia (Italiaans brood)
- 1 kleine courgette
- 1 bakje Napoletanasaus (verse pastasaus, 225 gram)
- 1 blikje ansjovisfilets
- 1 bol mozzarella (kaas), in dunne plakken
- 10 zwarte olijven zonder pit, in plakjes
- 1 zak rucolasla (75 gram)
- 2 eetlepels sladressing balsamico
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schaaf de helft van de courgette in dunne plakken en snijd de andere helft in smalle reepjes. Snijd de focaccia in de lengte doormidden en besmeer de helften met de pastasaus. Halveer de visfilets in de lengte. Verdeel de courgetteplakken, de mozzarella, de ansjovis en de olijven over het brood. Bak de broodpizza in het midden van de oven in 8 tot 10 minuten gaar. Meng in een kom de rucola met de courgettereepjes en de dressing. Serveer tenslotte de sla bij de pizza.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »