Pizza Napolitana
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak mix voor pizzabodem (450 gram)
- 1 pak tomato frito (400 gram)
- 2 blikjes tonijn op water (elk 185 gram)
- 3 eetlepels kappertjes
- 1 blikje ansjovisfilets (48 gram)
- 1 zakje pizzakaas (150 gram)
- 1 zakje rucolasla (30 gram)
BEREIDINGSWIJZE
Bereid het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de oven voor op 220 graden C. of gasovenstand 5. Verdeel het deeg over een bakplaat. Bestrijk het deeg vervolgens met de tomatensaus. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de tonijn in stukjes en verdeel het daarna over het pizzadeeg. Strooi de kappertjes erover. Laat de ansjovis uitlekken en verdeel het over de pizza. Strooi daarna de kaas erover. Bak de pizza in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten gaar. Verdeel de tucola over de warme pizza en serveer het direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »