Pittige vispizza
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak mix voor pizzabodem (450 gram)
- 1 pakje sugo pastasaus pikant (370 mililiter)
- 1 blikje roze zalm (213 gram)
- 3 uien
- 1 rode peper
- 1 zakje gemalen belegen kaas (150 gram)
- 1 zakje gemengde sla (200 gram)
- 1 bakje thousand Island-dressing (100 gram)
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden C. of gasovenstand 4. Maak de pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing. Rol het pizzadeeg uit en verdeel het over een bakplaat. Besmeer het vervolgens met de sugosaus (verkrijgbaar bij elke supermarkt zoals AH). Laat de zalm uitlekken. Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Maak de peper schoon, verwijder de pitjes en snipper hem heel fijn. Verdeel de ui, peper en zalm over de pizza. Strooi daarna de kaas over de pizza. Bak de pizza in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten gaar. Meng intussen de sla met de dressing. Serveer tenslotte de pizza met de salade.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »