Groentepizza met gorgonzola
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pizzagerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pak mix voor pizzabodem (450 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pak tomato frito (375 mililiter)
- 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
- 2 bakken met bak- & wokgroenten (elk 200 gram)
- 250 gram gorgonzola-kaas
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 225 graden C. Maak het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzing met 250 mililiter water en olie. Verdeel het pizzadeeg over de ingevette bakplaat. Strijk de tomato frito over de pizzabodem uit. Bestrooi het daarna met de kruiden, zout en peper. Verdeel de groente over de tomatensaus. Verdeel de gorgonzola daarna in blokjes en strooi het over de pizza. Bak de pizza in 20 minuten gaar en knapperig.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »