Champignon pastaschotel
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 300 gram farfalle (pasta)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 rode paprika, in blokjes
- 250 gram champignons, in vieren
- 200 gram ham, in blokjes
- 1 pak (Maggi) champignonsaus
BEREIDINGSWIJZE
Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika en champignons 3 tot 4 minuten op een hoog vuur, Bak de ham 2 minuten mee. Bereid de chamognonsaus volgens de anwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groente-hammmengsel. Verdeel de farfalle over de borden en schep de champignon-hamsaus erover. Lekker met sla en kerstomaat.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »