GratisRecept

Champignon pastaschotel

Herkomst
Italie
Categorie
Pastagerechten
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 300 gram farfalle (pasta)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 250 gram champignons, in vieren
  • 200 gram ham, in blokjes
  • 1 pak (Maggi) champignonsaus

BEREIDINGSWIJZE

Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de paprika en champignons 3 tot 4 minuten op een hoog vuur, Bak de ham 2 minuten mee. Bereid de chamognonsaus volgens de anwijzingen op de verpakking. Roer de saus door het groente-hammmengsel. Verdeel de farfalle over de borden en schep de champignon-hamsaus erover. Lekker met sla en kerstomaat.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »