Spaghetti met gehaktsaus
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 eetleels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 400 gram rundergehakt
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 courgette, in gehalveerde plakjes
- 50 gram champignons, in plakjes (C1000 Vers)
- 1 pot Heinz Spagheroni tradizionale a 485 gram
- 1 deciliter droge witte wijn
- 400 gram spaghetti
- zout
- 40 gram Parrano, Italiaanse kaas (zakje)
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de olie in een braadpan en fruit de ui met de knoflook 3 minuten op een halfhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend bruin en rul. Schep de paprika, de courgette en de champignons erdoor en bak alles nog eens 5 minuten. Voeg de Spagheroni en de wijn toe en breng alles aan de kook. Laat de saus op een laag vuur nog ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen. Bereid intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de spaghetti met de saus en de geraspte kaas.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »