Romige spaghetti met shoarma en broccoli
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Pastagerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 150 gram spaghetti
- 250 gram shoarmavlees
- 1,5 deciliter slagroom
- 1 eetlepel slaolie
- 1 kleine prei
- 1 struik broccoli (klein)
- 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd of diepvries)
BEREIDINGSWIJZE
Kook de spaghetti in ruim kokend water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in smalle ringen. Kook ze de laatste 5 minuten met de spaghetti mee. Roerbak de reepjes shoarmavlees in 1 eetlepels slaolie in 5 minuten op een hoog vuur. Giet de spaghetti en de groenten in een vergiet, laat ze even uitlekken en doe ze terug in de pan. Voeg het vlees, de room en de Italiaanse kruiden toe, roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »