Doperwtencappuccino met rauwe ham
- Herkomst
- Belgie
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 mililiter kippenbouillon (van tablet of uit pot)
- 1 flesje pils
- 500 gram diepvrieserwten
- versgemalen peper
- zout
- 100 gram rauwe hamreepjes
- 100 mililiter kookroom
- enkele blaadjes munt
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de bouillon met het bier en kook hierin de doperwten in circa 15 minuten of volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Voeg peper en zout toe. Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Schep de hamreepjes in 4 soepkommen en verdeel daarover de soep. Klop de room lichtschuimig en giet deze met een lepel op de soep. Garneer met blaadjes munt.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »