Eieren in ananassaus
- Herkomst
- Indonesie
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Telor Delam Nasas = eieren in ananassaus
- 4 eieren, hardgekookt
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel ketjap manis
- 4 kleine tomaten, gepeld
- 1 grote ui, fijngesneden
- 1/2 blikje met ananas blokjes
- 1 eetlepel maïzena
- 1/2 theelepel djahe
- zout
- peper
BEREIDINGSWIJZE
Kook de eieren hard. Fruit in wat olie de ui en de knoflook. Bind ondertussen de maïzena met het sap van de ananas en de azijn. Snijd de tomaten in partjes. Zet het vuur laag en doe het ananassap bij de uien en de knoflook. Voeg als laatste de ketjap, djahe, tomaten, de ananas en wat zout bij de saus. Laat alles ongeveer 10 minuten door sudderen. Giet de saus over de hardgekookte eieren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »